Cover Image
Sikkerhet sikkerhet sikkerhet
29 May, 2020

Du kjenner til eiendomsbransjens 3 slagord for best resultat:

Beliggenhet Beliggenhet Beliggenhet

IT-sikkerhet for virksomheter handler om å beskytte arbeidsplassens digitale kjerneverdier mot dataangrep.

Med sikkerhet i høysetet er det etter Digital Revisors mening de nedenfor nevnte tre mest essensielle faktorer for den som ønsker å hegne om verdiene og skjerme indrefileen i virksomheten fra det usynlige innsyn fra globale tilbydere av skylagring:

  1. Sikkerhet
  2. Sikkerhet
  3. Sikkerhet

I Portalen til Digital revisor har vi tvungen 2 FA registrering og pålogging i tillegg til ende til ende kryptering.

Vår portal kan derfor bl.a. benyttes i åpne wifi nett uten at sikkerheten blir satt i fare. 

Vi svarer på noen ofte stilte spørsmål (FAQ) nedenfor.

Hvor sikker er filoppbevaring?
Våre filer lagres på datasentre som oppfyller følgende bransjeoverensstemmelser:
- ISO / IEC 270001: 2013
- SOC 1 Type II
- SOC 2 Type II
- PCI-DSS
Tilkoblinger er sikret av SSL med SHA-256 med RSA-kryptering. For optimal sikkerhet overvåkes plattformen vår i tillegg av Guardner som Managed Security Operations Center og har fast sikkerhetskontroll 24/7. Det fanger cyberangrep, hacks, data lekkasjer og mer.

Hvorfor skal jeg bruke Filer?
Filexess er en skreddersydd fillagring- og delingsmodul for regnskapsførere, revisorer og rådgivere generelt. Den inneholder funksjoner som ser ut som Dropbox eller Google Drive. For å møte de stadig skiftende standardene i markedet, tar vi vare på GDPR og sikkerheten for deg. Filer sørger for enkel og sikker fildeling! 

Kan jeg ikke bare bruke Facebook Messenger eller WhatsApp?
Du kan, men det er ikke tillatt etter de nye personvernreglene. Facebook samler og behandler ALLE DATA du bruker. Dette har du akseptert da du registrerte deg. Dataen som blir lagret der er derfor ikke privat. Vi tilbyr en løsning som fokuserer på personvern og sikkerhet for data mellom deg og dine kunder. Dine data er trygge hos oss.
Bare du og din kunde har tilgang. Ingen andre!

Hvor sikker er Chatee?
Vår chat er bygget inn i vår plattform som er bygget på OWASP-standarder. Tilkoblinger er sikret av SSL med SHA-256 med RSA-kryptering. For optimal sikkerhet overvåkes plattformen av Guardner som Managed Security Operations Center og har fast sikkerhetskontroll 24/7. Den fanger cyberangrep, hacks, data lekkasjer og mer.
Sikkerhet er vår toppprioritet!Hvorfor skal jeg bruke Chatee?
Chatee er en skreddersydd kommunikasjonsmodul for yrkesutøvere som er pålagt å følge EU sin personvernforordning. Eksempelvis revisorer, regnskapsfører, advokater og rådgivere generelt. Den inneholder funksjoner som ofte brukes i deres daglige arbeidsflyt.

Kan jeg ikke bare bruke Google Drive eller Dropbox?
Selvfølgelig kan du det, men hvorfor bruke flere plattformer når du bare trenger en? Er det ikke litt uoversiktlig å samle meldinger fra ett sted, filer fra et annet, og bruke verktøy fra forskjellige plattformer? Vi beskytter dine meldinger, filer og verktøy og gir sikker tilgjengelighet.
Digital Revisor tilbyr alt på ett sted!

Prøv gratis i 30 dager!