Cover Image
Signer2FA - Digital signering sertifisert med europeisk standard
27 April, 2021
Må man signere dokumenter med bankbrikker man ikke vet hvor ligger, eller finnes det bedre løsninger? Det gjør det! Og vi har løsningen.

Ved å benytte Signer2FA levert av Digital Revisor får deres bedrift tilgang til en signeringstjeneste som krever ingen form for "fysiske hjelpemidler" ved signering av dokumenter. Alle dokumenter signeres ved hjelp av to-faktor bekreftelse, og du bestemmer selv om du ønsker å sikre dine signeringer med verifikasjon enten via e-post eller både e-post og SMS. 

Er dette en sikker og godkjent signering?

Signer2FA er sertifisert med eIDAS-sertifikat, som er den europeiske standarden for et tilfredsstillende sikkerhetsnivå for elektronisk identifikasjon i EU/EØS. 

Dette vil si at Signer2FA innehar de strengeste kravene til godkjent signatur, samtidig som den er tilrettelagt for bruk på tvers av landegrenser uten utfordringer knyttet til særnorske løsninger som for eksempel bankbrikker.

Hvordan fungerer det?
Med Signer2FA får du tilgang til din egen portal for opplasting av filer. Denne filportalen er både GDPR-vennlig og sikret gjennom ende-til-ende kryptering for å ivareta dine dokumenter. Her laster du opp dokumentene du ønsker å få signert.


Deretter gjør du følgende:

  • Høyreklikk på dokumentet og velg "request signature"
  • Legg inn mottakere
  • Om du ønsker eIDAS-sertifisert signering velger du dette
  • Send dokumentet
  • Vent på at dokumentet blir signert

Når dokumentet er signert vil du få bekreftelse via e-post samtidig som dokumentet ligger ferdig signert i filportalen. Det er også lagt inn automatiske purringer dersom besvarelsene tar tid.

Vi gir deg nå mulighet til å prøve Signer2FA helt gratis for en periode.
Klikk her for å komme i gang

Ønsker du informasjon om pris knyttet til din bedrift kan du klikke her
Har du spørsmål må du gjerne booke ett møte med en av oss