Digitale verktøy for revisorer,
regnskapsførere og rådgivere.

 • Prøv gratis
 • Unik

  Portal utlviklet av og for erfarne revisorer og regnskapsførere. Vi fokuserer på integrasjoner eksternt og internt, og effektiv arbeidsflyt i din virksomhet.


  Referanser

  avatar

  Roger Ulvestad

  Forretningsutviklar - KPSF

  Spennende oppstartsbedrift med fokus på å effektivisere prosesser for regnskapsførere og revisorer. Utvikler verktøy som kundene lett kan implementere i sin arbeidsflyt. Vi følger spent med på utviklingen!

  avatar

  J.C. Velten

  CEO, Innovation Lab San Francisco

  Your idea and knowledge will lead to:
  "Better decisions through digital integration".
  The technology is ready and will be further developed.

  Sømløs arbeidsflyt

  Begrensning i den digitale arbeidsflyten eksisterer ikke, og sparer miljøet for betydelige summer. Som eksempel tilbyr vi et unikt videokonferansesystem, som er i bruk blant annet for revisors tilstedeverselse og kontroll av varelager.

  Les mer

  Revolusjonerende anlytiske verktøy

  Med noen av våre intergrasjonspartnere får du tilgang til kontrollverktøy av hovedbok som forenkler og utfører jobben ekstremt effektivt, med markedets ypperste teknologi.

  Les mer

  Del direkte

  Del dokumment og samtaletråder i et prosjekt gjennom Chatxess, filexess og prosjektverktøy.

  Les mer

  Våre produkter

  Her finner du noen av markedes beste løsninger for en enklere arbeidsflyt.

  planet-pluto

  Startups

  Finn ut mer Er du student eller driver en gründervirksomhet? I vår startup-pakke får du valgfritt abonnement til halv pris i et år!
  planet-samla

  Abonnementer

  Hold over for mer! Her finner du alle våre abonnementer som inneholder ulike verktøy. Alt frå 1GB til 100GB lagringsplass!
  planet-jupiter

  Jupiter

  Hold over for mer! I denne pakken kan du plukke og mikse av alle våre produkter. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål om eller det er noe du ønsker å diskutere nærmere.
  planet-saturn

  Partner

  Hold over for mer! Som deltaker i vårt partnerprogram får du særbehandling som kunde, samt at du kan bli en distrubisjonskanal for systemet. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller det er noe du ønsker å diskutere nærmer.

  Våre samarbeidspartnere i Fintech-klyngen