Cover Image
På tide med en digital oppvask
16 September, 2020

Corona-digitaliseringen kan ha gitt mange selskaper digitale løsninger de ikke er tjent med på å bruke på lengre sikt. Hastverksdigitaliseringen i mars og april førte til at mange bedrifter nå bruker skyløsninger de ikke er tjent med.

Digital Revisor har siden oppstarten i 2017 satt datasikkerheten i høysetet. Da covid-19 brøt ut i mars, så vi at de fleste bedrifter gjerne velger det første og lettest tilgjengelige verktøyene for å jobbe mer digitalt. Fokuset på sikkerhet og datavern av virksomhetens IT-systemer virker derimot å være mindre viktig for folk flest. Hos oss er målet at du som kunde skal være sikker på at du ikke bare jobber på den mest effektive plattformen, men også den sikreste. 


I denne sammenheng ble vi intervjuet av Finansavisen. Les artikkelen her. 

Siden Finansavisen nå lager en sak om dette, kan dette tyde på at vi kanskje blir mer oppmerksomme på datasikkerhet til lands?

Forskjellen mellom Digital Revisor og de store aktørene

Vi baserer løsningene våre på skyplattformen til Nextcloud. Denne skyplattformen har gjennom de siste årene fått mye oppmerksomhet i Europa da dette, i motsetning til de store aktørene, ikke invaderer dine dokumenter i markedskreftenes navn. Faktisk har flere organisasjoner i Tyskland som jobber med datasikring nå gått ut med at systemer som Office365 ikke er i henhold til reglene om GDPR. Dette har også ført til at flere offentlige aktører og regjeringer i Frankrike, Nederland og Tyskland går bort fra de tradisjonelle leverandørene og over til plattformer bygget gjennom Nextcloud. 

I vår bransje vil vi ofte sitte på informasjon som anses som sensitivt for våre kunder. 

Burde det ikke da være en selvfølge å kunne garantere våre kunder at informasjonen ikke blir delt med en tredjepart?

Vi i Digital Revisor mener at dette er av den største selvfølge. 

Først og fremst må alle brukere av Digital Revisors Jointy Office bekrefte sin innlogging gjennom sin e-post. Ved å legge til denne form for tvungen 2-faktors pålogging sikrer vi brukerkontoene dine bedre enn ved kun innlogging via passord. Utover denne sikkerheten krypteres alle dine filer, og det vil derfor ikke være mulig for hackere å få tilgang til dette i tilfeller der de først kommer seg inn, dersom de ikke innehar en unik nøkkel for å kunne lese filene. 

Det er derfor vi sier at vår portal er like sikker som banken!

Prøv gratis i 30 dager!