Cover Image
Revisorgruppen Fjordane AS søker for tiden regnskapsfører og revisormedarbeider
10 May, 2021

Revisorgruppen Fjordane er i sterk vekst og er derfor på jakt etter en ny medarbeider innen regnskapsnære tjenester og revisjon for å styrke sitt team. Stillingen vil bli tilrettelagt din kompetanse og er du allerede statsautorisert/registrert revisor eller en erfaren økonom, vil det være store muligheter for spennende oppgaver innen utvikling av avdelingene.

Her er lenken til annonsene: Revisormedarbeider: https://rg.no/jobb/revisorgruppen-fjordane-soker-revisormedarbeider/ Regnskapsmedarbeider: https://www.linkedin.com/jobs/view/2522249563/


Read moreCover Image
En komplett styreportal inkludert i Jointly Office
4 May, 2021

Effektivt styrearbeid i store og mellomstore foretak på komplett styreportal - Det er Jointly Office


Read moreCover Image
Signer2FA - Digital signering sertifisert med europeisk standard
27 April, 2021
Må man signere dokumenter med bankbrikker man ikke vet hvor ligger, eller finnes det bedre løsninger? Det gjør det! Og vi har løsningen.


Read moreCover Image
Smartere arbeidsplass på 45 minutter
21 April, 2021

I tillegg til at vi garanterer en portal som tar hånd om EUs personvernforordning GDPR, har vi en rekke verktøy som vil gjøre din arbeidshverdag både enklere og mer kostnadseffektiv.
Read moreCover Image
Regnskapsførerselskap fradømt retten til å drive - regnskapsførers ansvar er mer i fokus enn før
17 April, 2021

Vi skrev et bloginnlegg i 2019 om en sak der regnskapsføreren blant annet ble fradømt retten til å drive. 

Jointly office har verktøy som hjelper å gjøre regelverket for revisor og regnskapsfører sine daglige oppgaver enklere og mer oversiktlige å følge.

I tillegg er du som ansvarlig regnskapsfører / revisor garantert at dine kunders data ikke er lagret i skyer der personer (din dataleverandør) utenfor EU ikke har innsyn.  

At vårt systems brukeropplevelse er i toppklasse og virker smooth og sikkert er bare en bonus du får med deg ved å være kunde hos oss.

Sist men ikke minst er vårt supportteam på tåhev for å lede kundene godt i gang. Vår erfaring er at kundene får en intro fra oss på ca 15 minutter så er de godt i gang.

Book et møte med oss nå. 
Cover Image
Ikke gjør samme feilen som stortinget, få kontroll på din data i dag!
14 April, 2021

Vet du hvor mye av din personlige data som blir samlet på nett? Hva dataen samlet fra deg faktisk blir brukt til?  Du har kanskje lest en nyhetsartikkel om dataangrep på bedrifter, eller bilder lekket fra personers private skyer. Det er blitt vanlige nyheter, men bør vi finne oss i det? 


Read more