Programvareselskap fra Førde

Bransjens tilbakemeldinger om behov for automatisering og digitalisering av oppgaver har de senere år økt. Teamet i Digital Revisor har tatt tak i dette. En visjon om en plattform tilegnet regnskapsførere, controlere og revisorer og deres kunder ble til på bakgrunn av dette.

I 2011 ble revisjonsplikt valgfritt for små foretak i Norge. Roger Hopland og selskapets team startet omgående en omstillingsprosess i sin revisjonsvirksomhet. Det startet med å finne de beste verktøyene og bruke det som ledd i omstillingen til å digitalisere sine tjenester. Første året strømmet kundene på og plutselig var ordreboken full i forhold til kapasiteten man hadde tilgjengelig. Å vokse for fort ble en strategi man styrte unna. Etter 30 år som revisor, der teamet hadde testet og sett ulike tekniske verktøy komme og gå, tok han selv fatt på noe som mange mente så ut som en umulig oppgave. Å skeddersy programvare for åpent salg til en bransje og i konkurranse med leverandører som etter hans mening trenger et digitaliseringsløft. Konkurrentene var solide og bransjen var konservativ.

Nå er det blitt en realitet og vi kaster oss ut i det. Men vi kan ikke stoppe med dette. Utvikling betyr fremdrift og forbedring av brukeropplevelse og gjøre arbeidsdagen lettere for forretningen. Dette skal selskapet leve opp til. Det er dette brukerne skal oppleve.

avatar

"Spennende oppstartsbedrift med fokus på å effektivisere prosesser for regnskapsførere og revisorer. Utvikler verktøy som kundene lett kan implementere i sin arbeidsflyt.
Vi følger spent med på utviklingen!""

Roger Ulvestad - Forretningsutviklar - KPSFavatar

"Your idea and knowledge will lead to: 'Better decisions through digital integration'. The technology is ready and will be further developed."

J.C. Velten - CEO, Innovation Lab San Francisco
Våre samarbeidspartnere i Fintech-klyngen


Finn ut mer

Vårt team

Vårt team har et bredt kompetanseområde der kvalitet på innhold settes i høysetet.

member

Roger Hopland

Daglig Leder / Revisor
member

Frode Søvde

Revisor
member

Ole Kristian Apelseth

Utvikler / Programmerer
member

Iver Eide

Markedsfører / Revisjonsassistent
member

Helge Vidar Solheim

Seniorrådgiver
member

Per Christian Engdal

Mentor
member

Sigrid Johanne Husevåg

Frontend Utvikler
member

Michal Kepkowski

Security & Identity and Access Management developer
member

Er du vår nye utvikler?

søknad
image

Bli med i vårt nettverk eller team?

Jobber du innen vårt segment? Så ikke nøl med å ta kontakt. Vi er alltid åpne for dialog og ser frem til å utvikle oss mer sammen med deg eller din bedrift.

Digital Revisor AS
Naustdalsvegen 1B, 6800, Førde, Norge
Tlf: 57 82 40 91
Email: post@digitalrevisor.no