Dine data er trygge med Filexess

Ved hjelp av toppmoderne teknologi lagres dataene dine kryptert og sikkert i vår sky. Filexess er vår tjeneste som brukes innenfor alle våre verktøy på vår plattform.

Kryptert lagring

Automatisk sikkerhets- kopiering

3GB lagring for hver bruker

FAQ

EUs personvernforordning setter krav til GDPR, datautveksling og sikkerhet.

app_mobile

Selvfølgelig kan du det, men hvorfor bruke flere plattformer når du bare trenger en? Er det ikke litt uoversiktlig å samle meldinger fra ett sted, filer fra et annet, og bruke verktøy fra forskjellige platformer? Digital Revisor tilbyr alt på ett sted. Vi beskytter dine meldinger, filer og verktøy og gir sikker tilgjengelighet.

Våre filer lagres på datasentre som oppfyller følgende bransjeoverensstemmelser:
- ISO / IEC 270001: 2013
- SOC 1 Type II
- SOC 2 Type II
- PCI-DSS
Tilkoblinger er sikret av SSL med SHA-256 med RSA-kryptering. For optimal sikkerhet overvåkes plattformen vår i tillegg av Guardner som Managed Security Operations Center og har fast sikkerhetskontroll 24/7. Det fanger cyberangrep, hacks, data lekkasjer og mer. Sikkerhet er en av våre toppprioriteter!

Filexess er en skreddersydd fillagring- og delingsmodul for regnskapsførere, revisorer og rådgivere generelt. Den inneholder funksjoner som ser ut som Dropbox eller Google Drive. For å møte de stadig skiftende standardene i markedet, tar vi vare på GDPR og sikkerheten for deg. Enkel og sikker fildeling!

Mer informasjon on Filexess kommer snart..

Vi holder for tiden på med å ferdigstille produkt, implementere nye ideer og legge til fantastiske funksjoner. Meld deg på vårt nyhetsbrev for å bli oppdatert på vår fremgang og kommende utgivelser!

image